RTP softwaredivisie

    RTP Hardwaredivisie

            RTP Tekstdivisie


 Hoofdpagina Terug

 

Voeding Antec

Turbo cooler Antec

RTP Hardware

RTP levert u kant en klare computersystemen die passen bij uw bedrijfsvoering.
RTP kijkt daarbij vooral naar úw behoeften. Uw behoeften van dit moment, maar ook voor de directe toekomst van uw bedrijf of vereniging.

Al onze systemen worden 'plug-and-play'  geleverd. Veelal zal dit bij RTP gebeuren tijdens het testen van de te leveren apparatuur, maar soms ook zal de RTP-technicus het systeem bij u op de werkplek (verder) afregelen.

Samsung 940BF
19 inch tft 940BF 2ms

Ondanks zijn relatief grote 19" scherm neemt SyncMaster 940BF weinig ruimte in op een bureau. Met een vooralsnog ongeëvenaarde responsetijd 2ms is het scherm zeer geschikt voor complexe beelden, zoals 3D-games en speelfilms. Kleuren, contrast en helderheid komen volledig tot hun recht dankzij de unieke Samsung LCD-technologie als MagicTune, MagicColor en MagicBright. Levensechter en rijker dan met deze monitor wordt beeld niet.

Prijzen

RTP Streeft er naar de prijzen laag en concurrerend te houden. Daarom hanteren wij altijd de laagste en meest recente prijzen. Uiteraard kunt u altijd een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

 

RTP Hardware levert een breed assortiment producten. Wij leveren in principe géén A-merken, maar klonen die opgebouwd zijn uit topklasse componenten. Deze zijn kwalitatief gelijkwaardig of zelfs beter dan de genoemde A-merken.
Doordat wij geen 'grote namen' leveren is onze prijsstelling vriendelijk en zonder meer concurrerend. Bij RTP kunt u echter wel volledig rekenen op onze deskundige helpdesk en - indien nodig - service aan huis.

 

Garantie

Standaard heeft u een jaar garantie op alle door ons geleverde apparatuur (uitgezonderd verbruiksmaterialen).

Info?

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Hoofdpagina Terug Computersystemen Randapparatuur Printers Supplies