RTP softwaredivisie

    RTP Hardwaredivisie

            RTP Tekstdivisie


 Hoofdpagina Terug

Maatsoftware

Wanneer u een specifieke software-oplossing zoekt voor uw specifieke probleem, dan loopt u al vlug tegen de beperkingen op van de standaardpakketten. U mist net dat ene stukje functionaliteit of u wilde toch eigenlijk liever een pakket in de Nederlandse taal.

Wanneer u met RTP in zee gaat, dan worden uw wensen en behoeften eerst goed met u doorgesproken. Er wordt een gedegen analyse gemaakt van alle functionaliteit die het pakket u moet gaan bieden. 

Tijdens deze inventarisatie denkt de RTP-adviseur nadrukkelijk met u mee. Hij houdt daarbij echter ook een oog op de toekomst. Als professional weet hij als geen ander welke ontwikkelingen er gaande zijn op deze vaak zo turbulente markt. U krijgt vervolgens vrijblijvend een 'plan de campagne' voor de aanpak van uw problemen. Nadat het plan door u is goedgekeurd wordt er begonnen aan de bouw van het softwarepakket.

 Na goedkeuring van een beperkt werkende demo wordt het pakket opgeleverd.Eventuele randapparatuur wordt geleverd en binnen enkele weken tot maanden -- afhankelijk van de complexiteit van het door u gevraagde -- heeft u het pakket draaiend op uw nieuwe systeem.

Foutje? 
Probleempje? 
Onvoorziene omstandigheden? 
Geen nood: bij RTP heeft u op de software levenslange garantie! Bugs en foutjes onzerzijds worden kosteloos weggewerkt. Extra functionaliteit wordt tegen redelijke vergoeding in de software ge´mplementeerd...

 

Meer info?

Klik hier voor meer informatie!

 

Hoofdpagina Terug KynO Wachtwoordbeheer Kalender Teksten Maatsoftware Planner 2000 RTP Competitie AbsoluteDB NOD32