RTP softwaredivisie

    RTP Hardwaredivisie

            RTP Tekstdivisie


 Hoofdpagina Terug

 

Printers

Wij leveren printers van de merken

Momenteel is er een aantal interessante nieuwe ontwikkelingen gaande op het gebied van de printertechnologie. Met name in het segment van de SoHo (Small Office Home Office) printers gaande ontwikkelingen in een razend tempo. Heel aardige voorzieningen die momenteel voor de eindgebruikers beschikbaar komen zijn met name het zelf bedrukken van CD's en DVD's.

Grofweg zijn er twee technieken die het voortouw nemen: de inktjet en de thermische layer. De inktjet is een al wat oudere techniek waarbij de CD of DVD voorzien moet zijn van een speciale bedrukbare laag en middels een adapter in de printer wordt bedrukt als ware het een los CD-label. 
Groot voordeel hiervan is de bewezen technologie en het feit dat u FULL COLOR kunt printen.

De thermische techniek is momenteel in ontwikkeling bij met name HP. U heeft ook hier speciale CD's/DVD's nodig die na het branden omgekeerd in de brander worden gevoerd. U heeft hier dus géén printer voor nodig!
Nadeel van deze techniek is echter, dat u hier voor alsnog alleen monochrome (één kleur)  afbeeldingen mee op de CD of DVD kunt zetten. 

Inktjet

Met name Canon heeft op het gebied van de inktjet bedrukking van CD's een aantal zeer interessante producten. Middels een eenvoudig inzetstuk kunnen daarvoor geschikte CD's en DVD's op perfecte wijze van een afbeelding worden voorzien. Het resultaat is zonder meer 'professioneel' te noemen.
Deze oplossing is ideaal voor bedrijven die CD's met verschillende producten willen leveren en bedrijven voor wie de oplage van een corporate CD niet rendabel is.  
Uiteraard levert RTP ook voortreffelijke bedrukbare CD's en DVD's die een ideale combinatie met deze printers vormen.

Canon i 6650

Canons i9950 printer bepaalt de absolute norm voor professionele fotoprints - met grootformaat A3+ prints en een ongeëvenaarde fotokwaliteit met behulp van Canon exclusieve 8-inkten ChromaPLUS fotosysteem.

Kenmerken

* Grootformaat fotoprints
* 8-inkten ChromaPLUS fotosysteem
* Max. 4.800 x 2.400 dpi* resolutie
* Micro-Nozzles met permanente 2 picoliter inktdruppels
* Print een A3 foto in ca. 65 seconden
* Single Ink technologie
* USB2.0 Hi-Speed interface
* Windows & Mac compatibel 

Grootformaat A3+ fotoprinter voor professionals

A3/A3+ printperfectie

Prints op A3 en A3+ formaten geven uw foto's extra impact en laten elk detail haarscherp zien. Met de i9950 profiteert u voor al uw fotowerk van prints die van rand tot rand lopen – ongeacht of het om A3+, A3, A4, 13x18 cm of 10x15 cm gaat.8-inkten ChromaPLUS: voor een veel breder kleurbereik
Canons exclusieve 8-inkten ChromaPLUS fotosysteem garandeert bij al uw fotowerk veel frissere, warmere kleuren en produceert tinten die een traditionele 6-kleuren printer niet kan evenaren. De extra rode en groene inkttanks zorgen voor een duidelijke verbreding van het kleurbereik – met extra kleurverzadiging in de rode, oranje en groene delen, waardoor een kleurbereik ontstaat dat vergelijkbaar is met dia's. Ook Canons geavanceerde MicroFine Droplet Technology™ garandeert een optimale helderheid en nauwkeurigheid. De Micro-Nozzles produceren inktdruppels met een permanente inhoud van 2 picoliter en zorgen daarmee voor een perfecte printresolutie van 4.800 x 2.400 dpi*.
Tijdbesparende snelheid

De i9950 is ultrasnel en print een volle A3 foto in ca. 65 seconden. De printkop bevat 6.144 spuitmondjes en met deze hoge dichtheid is het mogelijk om tijdens één printpassage met hoge resolutie over een breed gebied te printen. Zodat u dus extra tijd bespaart. En met de geavanceerde MicroFine Droplet Technology™ worden meer druppels in minder tijd op het printmateriaal gespoten, waardoor de printsnelheid nog verder toeneemt.

Gereed voor PictBridge plus volledige creatieve vrijheid
Print direct vanaf een PictBridge of Bubble Jet Direct compatibele digitale camera of camcorder en ervaar het plezier van snel, efficiënt en gemakkelijk printen van foto's zonder dat een PC nodig is. De uitgebreide suite met imaging software bevat ZoomBrowser en PhotoRecord om het opslaan en printen van digitale foto's gemakkelijk en eenvoudig te maken. Bovendien kunt u direct op CD-R en DVD schijven printen.

Verspilling

Separate inkttanks voorkomen verspilling
Canons intelligente Single Ink technologie met voor alle kleuren individueel te vervangen inkttanks, garandeert dat alle inkt wordt gebruikt. En als er onvoldoende inkt is, dan voorkomt het nauwkeurige inktdetectiesysteem dat wordt begonnen met het printen van een pagina. Dit voorkomt verspilling en verlaagt uw kosten.

Gemakkelijk werken met grote bestanden
De i9950 is uitgevoerd met USB2.0 Hi-Speed* en FireWire* interfaces, zodat u zelfs de grootste bestanden in de kortst mogelijke tijd kunt printen.

*** Bel ons voor de actuele prijs! ***

Wij kunnen u het complete assortiment van deze merken aanbieden tegen concurrerende prijzen. Ook hier geldt, dat RTP uw printer geïnstalleerd en werkend bij u aflevert.

Uiteraard kunt u ook voor papier, toner en inktcartridges bij ons terecht.

 

Meer info?

Klik hier voor meer informatie!

 

Hoofdpagina Terug Computersystemen Randapparatuur Printers Supplies