RTP softwaredivisie

    RTP Hardwaredivisie

            RTP Tekstdivisie


 Hoofdpagina Terug

Hardware

Ook de benodigde computerapparatuur kan RTP u leveren, al dan niet als onderdeel van de door ons te leveren maatoplossing.

De verkoper van RTP inventariseert eerst in een persoonlijk gesprek aan de hand van een uitgebreide checklist welke plannen en wensen u heeft ten aanzien van de nieuw aan te schaffen apparatuur. Daarbij geeft hij meteen nuttige tips en suggesties waar u mogelijk zelf aan voorbij gegaan zou zijn. 
Maar ook behoedt de adviseur u voor onnodige maar kostbare items. 

Vervolgens maakt de verkoper een op maat gesneden offerte waarin alle besproken onderdelen en opties zijn vermeld.

Wij garanderen u te allen tijde een oplossing die helemaal op uw situatie is toegesneden!

Hardware op maat...

  • Hardware op basis van uw specificaties
  • Hardware toegesneden op uw situatie
  • Met een oog op de toekomst
  • Geassembleerd uit louter A-klasse onderdelen
  • Met nuttige tips en bruikbare adviezen

 

...maar dan ook LETTERLIJK op maat...

Hier bijvoorbeeld een zogenaamde 'Barebone' van ASUS. Klein, handzaam, krachtig. Zelfs een slimme 7-in-1 kaartlezer is onzichtbaar ingebouwd. Ook de CD/DVD combinatie is keurig weggewerkt achter het fraaie front. Een machine om verliefd op te worden!
Of het systeem nu bedoeld is voor gebruik in een kantoor of in de huiskamer: de T2 voegt stijl toe aan een omgeving. Verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart. Deze desktop is zeer ergonomische van vorm en is uitgerust met een handig LED scherm voor weergave van de systeemstatus. Ook is het systeem voorzien van vier drive bays voor uitgebreide opslagflexibiliteit.

Geen poespas

RTP kijkt mt u en vr u naar de toekomst. RTP adviseert u over mogelijke ontwikkelingen waar u in uw situatie mogelijk op korte termijn mee geconfronteerd zal gaan worden. RTP realiseert zich hierbij echter terdege dat u niet altijd gebaat bent met 'het neusje van de IT-zalm'. Maar mocht u dat wl zijn, dan zal RTP u uiteraard een neusje leveren waar menig zalm jaloers op is!

RTP behoudt een realistische kijk op uw wensen en behoeften en beseft mt u, dat u uw investeringen ook nog eens terug moet verdienen. Daarom geen overbodige poespas, maar alleen functionele oplossingen die u geen windeieren zullen leggen!

 


Meer info?

Klik hier voor het aanvragen van meer informatie

 

 

Hoofdpagina Terug Softwaredivisie Hardwaredivisie Tekstdivisie Ron Tuijnman